Ambiente

 

 

AMBIENTE 9.–13.2.2018

Frankfurtin Ambiente-messut ovat maailman suurin kulutustavaroiden ammattitapahtuma.

Mukana on lähes 4.500 näytteilleasettajaa kaikkialta maailmasta. Heidän tuotevalikoimansa sisältävät uusimmat uutuudet sisustamiseen, lahjatavarakauppaan ja kattaukseen. Lisäksi Ambientesta löytyy erityisesti julkiseen sisustamiseen ja projektikohteisiin sopivia tuotteita.

Ambienten tyypillinen messuvierailija haluaa pysyä ajan tasalla uusista trendeistä ja löytää ensimmäisenä mielenkiintoisimmat uudet tuotteet. Messuvieraita hemmotellaan myös monipuolisella oheisohjelmalla, esimerkiksi designkilpailujen annilla, muotinäytöksillä ja talenttiosastoilla. 

Pysy ajan tasalla Ambienten uutisista

Päivitäthän yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.
Näin varmistat, että 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvä ajankohtainen suomenkielinen Ambiente-newsletter varmasti löytää sinut. 

Nopeimmille messuvierailijoille ilmainen messulippu!

Jos messumatkasi on jo varmistunut, voit tilata alta vapaalippuvoucherin itsellesi. Vouchereita on rajallinen määrä. Otamme yhteyttä nopeimpiin.

 

Vierailen Ambientessa ja haluan saada ilmaisen messulipun (nopeimmille). LAITA RASTI RUUTUUN
 

Haluan pysyä ajan tasalla Ambienten uutisista ja tarjouksista jatkossakin ja liityn postituslistalle LAITA RASTI RUUTUUN
 


Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Ambienten järjestää maailman suurin messutalo Messe Frankfurt 9.–13.2.2018. 

Ambienten kolme päätuoteryhmää on sijoitettu kätevästi ja loogisesti messuhalleihin niin, että löydät helposti juuri sen, mitä kaipaat.  

Osta messulippusi tästä 

 

Lue lisää tapahtumasta Ambienten sivuilta