Christmasworld

 

CHRISTMASWORLD 26.–30.1.2018

Joulukoristeiden ja juhlasomistuksen merkittävimmillä kansainvälisillä ammattimessuilla on mukana yli 1.000 näytteilleasettajaa eri puolilta maailmaa.

Löydät Christmasworldista sopivat koristeet ja somisteet vuoden kaikkiin juhlapyhiin sekä yritys- ja perhejuhliin ja muihin tapahtumiin.

Christmasworld on vuoden tärkein areena kaupan sisäänostajille, somistajille, sisustussuunnittelijoille, floristeille, tapahtumajärjestäjille ja kaikille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla eri juhlakausien viimeisimmistä trendeistä.  
 

Pysy ajan tasalla Christmasworldin uutisista

Päivitäthän alle yhteystietosi ja rastitat Kyllä-ruudun.
Näin varmistat, että 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvä ajankohtainen Christmasworld/Floradecora -newsletter varmasti löytää sinut. 

Nopeimmille Christmasworld-vierailijoille ilmainen messulippu.

Jos messumatkasi on jo varma, täytä alla oleva lomake, laita rasti ko. ruutuun ja varaa ilmainen messulippuvoucher. Vouchereita on rajallinen määrä.

 

Vierailen Christmasworldissa 2018 ja haluan saada ilmaisen messulipun (nopeimmille niin kauan kuin lippuja riittää) (LAITA RASTI RUUTUUN)
 

Haluan saada Messeforumilta ajankohtaista tietoa ja uutisia Christmasworld-messuista.(LAITA RASTI RUUTUUN)
 


Jätä tämä tyhjäksi


 
 


Christmasworld on maailman suurimman messutalon Messe Frankfurtin järjestämä tapahtuma. Yhtä aikaa järjestetään myös kukkien, viherkasvien ja floristitarvikkeiden Floradecora sekä (27.1. alkaen) toimisto- ja paperitarvikkeiden Paperworld ja askartelutarvikkeiden Creativeworld. Pääset kaikkiin neljään tapahtumaan samalla Christmasworldin lipulla. 

 Osta messulippusi tästä 


 

Lue lisää Christmasworldin nettisivuilta