Creativeworld

 

 

CREATIVEWORLD 27.–30.1.2018

Frankfurtin Creativeworld-messut ovat maailman suurimmat askartelumessut. Creativeworld on askartelun ammattilaisten ja askartelu-, harraste- ja taiteilijatarvikkeita myyvän kaupan vuoden tärkein ammattitapahtuma.  

Creativeworldista löydät uudet ideat, materiaalit ja tarvikkeet. Voit myös testata uusia tekniikoita ja materiaaleja itse paikan päällä. Creativeworldin trendikatsaus kertoo, mikä on pinnalla nyt ja tulevaisuudessa. 

 

Pysy ajan tasalla Creativeworldin uutisista

Päivitäthän yhteystietosi alle ja rastitat kyllä-ruudun. Se varmistaa, että Creativeworldia koskeva ajankohtainen tieto tavoittaa sinut jatkossakin. 

 

Nopeimmille messuvieraille ilmainen messulippu 

Jos olet jo vahvistanut messumatkasi, voit varata alta ilmaisen messulippuvoucherin itsellesi. Lippuja on rajallinen määrä. Otamme yhteyttä nopeimpiin lipun saajiin. 

 

Vierailen 2018 Creativeworldissa ja haluan saada ilmaisen messulipun (nopeimmille niin kauan kuin vouchereita riittää) (LAITA RASTI RUUTUUN)
 

Haluan saada Messeforumilta jatkossakin ajankohtaista tietoa ja tarjouksia Creativeworldista (LAITA RASTI RUUTUUN)
 


Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Creativeworldin kanssa yhtä aikaa järjestetään joulu- ja juhlasomisteiden Christmasworld, kukkien ja kukkakauppatarvikkeiden Floradecora (26.–30.1.2018) sekä toimisto- ja paperitarvikkeiden Paperworld. Pääset kaikkiin tapahtumiin samalla lipulla, mutta huomaathan, että Creativworldin ja Paperworldin liput ovat voimassa vasta 27.1. alkaen. 

 

Lue lisää tapahtumasta Creativeworldin sivuilta

 Osta messulippusi Creativeworldiin tästä