Paperworld

 

 

PAPERWORLD 27.–30.1.2018

Frankfurtin Paperworld-messut ovat maailman merkittävin paperi- ja toimistotarvikealan kansainvälinen ammattitapahtuma.

Paperworld tarjoaa erinomaisen kohtaamispaikan teollisuuden, kaupan ja työympäristökehittämisen ammattilaisille. Se toimii areenana, jossa lanseerataan uudet tuotteet, esitellään viimeisimmät trendit ja tehdään tulevan kauden hankinnat. 

 

Pysy ajan tasalla Paperworldin uutisista

Päivitäthän alle yhteystietosi ja ruksaat kyllä-ruudun. Näin varmistat, että 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvä suomenkielinen Paperworld-messujen tietopaketti tavoittaa sinut jatkossakin. 

 

Nopeimmille Paperworld-vierailijoille ilmainen messulippu!

Jos messumatkasi on jo varma, täytä alla oleva lomake, laita rasti ko. ruutuun ja varaa ilmainen messulippuvoucher. Vouchereita on rajallinen määrä.  

 

Vierailen Paperworldissa 2018 ja haluan saada ilmaisen messulipun (nopeimmalle varaajille niin kauan kuin vouhereita riittää). LAITA RASTI RUUTUUN
 

Haluan saada Messeforumilta tietoa ja tarjouksia Paperworldista jatkossakin (LAITA RASTI RUUTUUN)
 


Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Paperworld on maailman suurimman messutalon Messe Frankfurtin järjestämä tapahtuma. Yhtä aikaa järjestetään myös joulu- ja juhlakoristeiden Christmasworld ja kukkien, viherkasvien ja floristitarvikkeiden Floradecora (26.–30.1.) sekä askartelutarvikkeiden Creativeworld (27.–30.1.). Pääset kaikkiin neljään tapahtumaan samalla Paperworldin lipulla (Huom. kuitenkin vasta 27.1. alkaen. Jos haluat tulla messuille jo 26.1., hanki Christmasworldin lippu). 

 

 Osta messulippusi tästä

 Lue lisää Paperworldin sivuilta