Logo [Messeforum Oy]
 

En bra mässmonter hjälper ditt företag att nå sina mål

En bra monter är mer än väggar och inredning. Den ska väcka mässbesökarnas uppmärksamhet och påminna om ditt företags varumärke. Den ska också vara ett stöd för att ditt företag ska nå sina uppsatta mål och underlätta arbetet på mässan. Dessutom ska den rymmas inom din budget. Be oss att planera en bra monter åt dig!

Vi lyssnar noga på dig innan vi planerar din monter. Först analyserar vi vilka behov ditt företag har och tar reda på vilken budget du räknat på.

Därefter bidrar vi med vår kompetens och vår gedigna erfarenhet. Vi vet vilka praktiska krav olika mässcentrum ställer på montrarna och på vilket sätt vi ska planera för att på bästa sätt främja ditt företag inom ramen för dessa krav.

Våra kreativa planerare kan och vet vad som krävs såväl praktiskt som tekniskt. Därför kan vi också presentera intressanta lösningar till olika prisalternativ.

Slutresultatet visas i form av en tredimensionell montermodell med en företeckning på all inredning. Vi kan ytterligare finputsa planen tillsammans med dig så att alla detaljer till fullo motsvarar dina önskemål.

När vi slutligen kommit överens om helheten och priset kan du koppla av och vi sköter resten.